Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

Royal Canin

Здравето е в детайлите!

От 1968 г. насам Royal Canin са проучили уникалните потребности за здравето на котките и кучетата до най-малката подробност. Наученото от тях е, че най-малката хранителна разлика може да е от огромно значение за живота и здравето на вашия домашен любимец.

С ангажимент към качеството и безопасността на храната.

През последните пет десетилетия Royal Canin постави качеството и безопасността на хранителните продукти на централно място в своите дейности в световен мащаб. Това внимание към най-малкия детайл им помага да осигурят най-прецизното и подходящо здравословно хранене за домашни любимци.

Качествени суровини.

Те избират съставките въз основа на високото им хранително съдържание и ползите за здравето на домашните любимци. Затова използват само месо и риба от производството на първокласна храна за човешка консумация. Полагат всички усилия за набавяне на суровини от акредитирани доставчици, които са близо до производствените им цехове – това подпомага местната икономика, гарантира свежест на продуктите и намалява въглеродния отпечатък.

237
продукти

Hill's

Hill's носи традицията на грижата за домашните любимци, започнала в далечната 1939г. от един забележителен ветеринарен лекар – д-р Марк Л. Морис.

Д-р Морис вярвал, че някои здравословни състояния при домашните любимци могат да се подобрят чрез прецизно формулирано хранене. По това време неговите идеи били утопия за ветеринарната медицина, но той скоро успял да докаже теорията си.

Още през 1928 г. д-р Марк Морис основава една от общо двете съществуващи по това време в САЩ малки ветеринарни клиники.

Един млад сляп мъж на име Морис Франк попитал д-р Морис дали нещо може да помогне на неговото куче водач, Бъди, което страдало от проблеми с бъбреците. Резултатът от усилията на д-р Морис да помогне на Бъди бил хранителна формула, станала първия продукт на Hill’s и серията лечебни храни Prescription Diet и първата храна в света, предназначена за лечение на бъбречни проблеми.

Благодарение на нея Морис Франк и неговото куче Бъди прекарват още много щастливи години заедно. Ето защо Бъди е приеман като първият домашен любимец на Hill’s.

Днес Hill's са верни на наследството на д-р Морис и разбирането, здравословното хранене не е само въпрос на съставки, а на точния баланс от хранителни вещества. Храненето на кучета и котки с висококачествена храна, която няма правилния хранителен баланс може да доведе до редица здравословни проблеми.

В Hill's™ Science Plan™ е постигнат прецизен баланс от 50 хранителни вещества, основан на възрастта, начина на живот, големината на породата или специфични нужди или проблеми. В храните внимателно се избягва излишък или недостиг от определени хранителни вещества.

Hill's знаят колко важно е домашните любимци да се наслаждават на храната си и постоянно подобряват своите хранителни формули. Всички храни на Hill’s са произведени от най-висококачествените естествени съставки. Формите и размерът на гранулите са създадени специално за различните възрасти и размери породи.

Устойчивото производство в модерни заводи и задълбочените клинични изследвания правят храните безопасни, с гарантирани хранителни свойства и вкус.

Ето защо ветеринарните лекари по света препоръчват и избират Hill’s и за своите домашни любимци!

108
продукти

Pro-Nutrition Flatazor

Диетолозите от Pro-Nutrition подбират голям брой съставки, специално селектирани заради полезните им свойства върху цялостното здраве на животните (ябълкови фибри, фруктоолигозахариди, ленено семе, витамини, минерали …), за да осигурят на котките и кучетата 40 хранителни вещества, които сa oт съществено значение за техния хранителен баланс.

Линията Protect е специално разработена, за да се погрижи за често срещаните проблеми както при кучетата, така и при котките и да осигури трайно подобрение на тяхното благосъстояние. Храните Protect се произвеждат изцяло от продукти без съдържание на ГМО, специално подбрани поради техните качества - висока смилаемост и хипоалергенни свойства (без съдържание на пшеница или соя).

Кучетата и котките заслужават да се хранят с онова, което им подхожда най-добре. Ето защо, храните от серията Pure Life са перфектно адаптирани към тяхната истинска природа и им предоставят необходимата доза щастие всеки ден! 85% от протеините са с животински произход, 0% зърнени храни, 0% глутен.

Изключително вкусни, тази първокласна храна гарантира моменти на истинска наслада при всяко хранене.

50
продукти

Natural & Delicious by Farmina

Новата и иновативна линия сухи храни за кучета и котки, на марката Farmina, Natural and Delicious (N & D), е базирана на 6 ключови принципа при храненето с месо:

 1. Високо протеинови източници от прясно висококачествено месо.
 2. Витамини и минерали в чисто съотношение от пресни висококачествени плодове и зеленчуци.
 3. Лечебни растения със специфични качества целящи определени ефекти.
 4. По-лесно усвоими животински мазнини.
 5. По-малко въглехидрати с минимални размери.
 6. Без зърнено съдържание.

Затова хранителният баланс е реализиран в проста, ефективна пропорция: 70% първокачествени животински съставки. 30% плодове, зеленчуци и минерали. 0% зърна.

Natural & Delicious by Farmina е италиански продукт, измислен и разработен да бъде естествено подходящ за метаболизма и вкуса на кучетата и котките.

Системата „Vacuum Coater” гарантира перфектното вкарване на мазнини в гранулите. Системата „Twin screw extrusion” гарантира по-доброто желатиране на нишестето и по-добра смилаемост. „Точно на време” гарантира абсолютната свежест на продукта, тъй като отсъстват депозити и запаси.

Съвет за храненето:

Новата линия Natural and Delicious е създадена да бъде най-подходящата храна, за да предпази здравето и да подобри състоянието на нашите животни. При деликатното преминаване от традиционния начин на хранене към този на ND е желателно да се смесва малко количество от новата храна с предходната, за да се улесни плавното преминаване към новия начин на хранене.

Бързо ще разберете, как нашите продукти ще се оценят от вашите домашни любимци, защото те са по-леки, по-апетитни, по-здравословни и по-„Естествени и Вкусни”!

144
продукти

Ferplast

Ferplast е основана преди 50 години от Carlo и Caterina Vaccari. В началото те произвеждат само клетки за птици. Името Ferplast произлиза от комбинацията на две думи: ferro e plastica (желязо и пластмаса), основните компоненти за производството на клетки.

Каталогът днес е с над 2000 артикула, сред които и първокласни аксесоари за котки и кучета, с изцяло собствена идея, дизайн и производство, като 15 % от продуктовата гама се обновява всяка година. Способността да правиш нововъдения е решаваща. Това е гаранция за стабилна компания. Ferplast никога не спира да усъвършенства продуктите си, както и да създава нови.

Едно обаче не се променя-изборът на сигурни и безопасни суровини. Всичко – от стоманата и пластмасата, през памучните материи и кожата, до всеки отделен компонент е внимателно подбрано и подложено на прецизни тестове.

Грижата за животните означава също и съответствие с международните стандарти.

Всяка година 8% от оборота на Fеrplast се инвестират в изследвания и проучвания. Политика им е непрекъснатото инвестиране в проучвания и разработки в търсене на съвременни решения, за повече комфорт на животните. Притежават над 100 международни патента, удостоверени от “Комисията за изследване и развитие”.

Гордост за Ferplast е и че е една ‘‘чиста’’ компания, която от години инвестира в намаляване на влиянията върху околната среда. За Ferplast избра да пощади околната среда и свежда влиянието си върху нея до минимум.

Целта им е благополучието и удобството на животните и удовлетворението от избора на най-доброто за всеки, който ги обича.

179
продукти

Versele - Laga

От 1932 г. Versele - Laga е водеща компания в областта на храните за животни. Всеки ден повече от 1 250 тона храна излизат от техните заводи. Над 1000 различни продукти се отправят към пазарите в 75 страни по целия свят.

Марки като Prestige, Prestige Premium, NutriBird, Orlux и Oropharma със сигурност са познати на любителите на птици. Всички тези продукти са резултат от дългогодишни проучвания от страна на диетолозите на Versele-Laga, в сътрудничество с известни развъдчици на птици, специалисти ветеринарни лекари, университети и водещи паркове за птици. Не случайно стопаните на най-големите птичи колекции в света са избрали продуктите на Versele-Laga.

Versele-Laga: синоним на високо качество от много години.

За основните научни изследвания, екипът от учени на Versele-Laga има собствен Изследователски център с повече от 500 птици – от канари до големи папагали. Така, чрез иновации в продуктите те успяват всеки път да бъдат едно стъпало пред конкурентите.

Високото качество на храните за птици Prestige е резултат от отличното взаимодействие между научно-изследователския отдел и отделите по снабдяване, производство и продажби, под ежедневния стриктен качествен контрол.

 • Разработване на най-подходящите формули.
 • Избор на най-добрите семена.
 • Стриктен контрол на суровините.
 • Почистване, смесване и опаковане с хипермодерни машини.
 • Стриктен контрол на крайния продукт.
 • Кратки и бързи пътища на доставка.

Следвайки стриктно тези правила, Versele-Laga предлага висококачествени семенни смеси и добавки за птици.

222
продукти

KONG - Номер 1 в света!

Най-здравите играчки в света!

KONG прави иновации от 1976 г., за да обогати живота на домашните любимци с най-висококачествени играчки и лакомства за домашни любимци. Продуктовата линия KONG осигурява умствена и физическа стимулация чрез насърчаване на играта, подходящи навици за дъвчене и контролирано хранене, за да се гарантира, че домашните любимци са най-щастливи и здрави на всеки етап от живота.

Основателят на KONG, Джо Маркъм, обичал кучето си Фриц, но не бил фен на разрушителните му навици на дъвчене. Фриц имал афинитет към камъни, пръчки и други предмети. Джо опитва различни техники, за да реши проблема си, но едва когато изхвърля част от окачването на автобус Фолксваген, който поправя, Фриц намира нещо по-привлекателно от камъните. Независимо дали става въпрос за непостоянното отскачане или издръжливата гума, кучето било лудо по тази гума във формата на снежен човек и така се родила играчката за кучета KONG Classic.

Играчката за кучета KONG Classic е създадена, за да отговори на инстинктивните нужди на кучетата да дъвчат и играят.

16
продукти

JBL

Прогрес чрез научни изледвания.

JBL е един от най-големите производители на пълна гама продукти за аквристиката и херпетологията. С над 600те си продуктови линии марката покрива всичко от градинските езера до терариумите и аквариумите, включително храни, медикаменти, тестове и препарати за вода, аксесоари и оборудване.

JBL са уникални в това, че предлагат огромно разнообразие от специализирани продукти, като например гамата продукти, които помагат за премахването на нитрати и други химични вещества от сладката и солената вода. Тъй като един от най-бързо развиващите се сектори на този пазар са влечугите, JBL имат изключително богата гама от продукти за херпетологията.

Изключителните гами от първокласна храна, препарати и медикаменти са разработени и произведени от специалистите в екипа на JBL. JBL разработва храни и медикаменти под формата на люспи, гранули, стикове или таблети за риби, костенурки и влечуги. Цялото производство на продуктите на JBL е съсредоточено в завода в Нойхофен, Германия. Те предлагат и голямо разнообразие от храните от сериите NOVO и PREMIUM. Други ключови продукти са медикаменти за декоративни рибки, препарати за водата, торове, тестове за водата, храни за езерни рибки и продукти за тях, филтриращи материали, храни и продукти за костенурки. Модерните производствени машини, с които се работи в завода, и напълно автоматизираната опаковъчна линия за храни, гарантират винаги еднаквото и високо качество на продуктите.

JBL е основана през 1960 г. от Йоаким Бьоме в Лудвигсхафен, Германия. Първия продукт, който той разработва е Punktol, препарат срещу заболяването „бели точки“. Този продукт се продава и днес.  Оттогава, JBL се превръща в един от най-големите производители в областта на акваристиката и херпетологията в Германия. От 1984г. компанията е базирана в Нойхофен/Pfalz и оттогава до днес продуктите й се разпространяват в 60 държави по света.

57
продукти

Dermoscent

Иновативна дерматологично-козметична грижа за домашни любимци.

Laboratoire de Dermo-Cosmetique Animale (LDCA) е първата специализирана лаборатория за дерматологична грижа за животните, разработила широка гама от качествени и ефикасни продукти със 100% натурални съставки, внимателно подбрани по отношение на ефикасността им за подобряване на здравето на кожата и красотата на козината. Продуктите се прилагат изключително лесно и удобно. 

2003 г. - Първият дермо-козметичен спот-он продукт с несравнима формула. 2006 г. - Първи почистващ препарат без изплакване. 2010 г. -  Първи слънцезащитен крем с висока защита, специално формулиран за животни. 2018 г. - Първи режим за грижа за кожата на възрастни животни.

Нашият процес на развитие:

Научен мониторинг и пазарни проучвания.

Строг подбор от естествени съставки според научни доказателства (библиографии).

ИНОВАТИВНА ФОРМУЛАЦИЯ от експерти в козметиката, фитотерапията, ароматерапията и фармакологията. Иновативна формула от специалисти по козметика, фитотерапия, ароматерапия и фармакология.

Научни оценки на всеки продукт, тестове за ефикасност и ветеринарни изследвания. Съответствие с ISO 22716 и ISO 22000 стандарти за добри производствени практики и за безопасност на храните.

Строг контрол на качеството по цялата производствена верига, от суровините до всеки готов продукт.

11
продукти

FARMINA

Farmina е природа и наука и нашата мисия е да развиваме най-добрите естествени и научно обосновани хранителни системи. Използваме само първокласни суровини, разумно смесени и приготвени в нашата кухня със здравословни методи и в съответствие със строгите указания, предоставени от специалисти по хранене на кучета и котки, които винаги са се занимавали с това и познават хранителни нужди на хищниците.

0
продукти

Vitakraft

Страст и съпричастност към домашното животно.

Онова, което започнало като дребна търговия преди повече от 180 години близо до Бремен, в Хайлигенроде, се развило до един от най-успешните концерни в бранша за храни за домашни любимци.

Както тогава, така и днес, основната линия на предприемаческата философия на предприятието е "От обич". Повече от 2000 служители на компанията по целия свят се грижат за това дневно да могат да бъдат произвеждани около 1,2 милиона висок клас продукти с марката Vitakraft®. За дълъг и здравословен живот на вашите домашни любимци.

Имиджът на Витакрафт като разработчик на качествени продукти, се гради на основата на съблюдаването на критериите на многообразни условия на живот. Респ. на опитите на компанията да доближи произвежданите храни възможно най-много до онези, които се явяват естествени за нормалната среда на обитание на любимеца ни. Спазвайки най-новите научни достижения и мениджмънт на качеството, опрян на добрите производствени практики HACCP. Vitakraft произвежда иновативни и съобразени с нуждите стоки и асортименти, които са специфично ориентирани към съответната категория животни.

Милиони стопани могат да бъдат уверени, че винаги ще получат най-доброто за техните домашни любимци - за един живот в отлично здраве и с голяма продължителност.

153
продукти

Gimborn

Gimborn: Нашата цел е хармоничен съвместен живот между човека и животното.

От GimCat, Biokat’s и GimDog развихме и продължаваме да налагаме три изключително силни марки. И продължаваме да вървим напред като:

• използваме достиженията на науката и техниката.

• непрекъснато оптимизираме продуктите.

• ангажираме всички целеви групи в политиката на предприятието.

Качество, което задължава още от 1855 година! През 1855 аптекарят Хайнрих фон Гимборн основал малка фармацевтична фабрика в Еммерих на Рейн. Неговите продукти се наложили бързо като маркови стоки и това форсирало развитието на предприятието. Едва 100 години по-късно Гимборн се превърнал в Гимборн - специалистът на домашните любимци. След поемането на лицензираната марка „Ipevet“ се появили и марките Gimdog - за кучета, Gimpet - за котки и Gimborn - гризачи. През 80-те години последвало създаването на марката за котешки тоалетни - Biokat’s.

Историческата сила на предприятието са технологично иновативните продукти. Те се създават и произвеждат предимно в Емерих, Германия. Така, при съвместна работа между университетите и ветеринарната медицина, възникнало първото безлактозно мляко за котки. Гимборн се числи към пионерите и с добавянето на витамини и минерали в снаксовете за четириногите ни приятели.

Днес продуктите на Гимборн се разпространяват в повече от 40 страни като първокласни продукти за домашни любимци. В немските специализирани магазини Гимборн е лидер в много от най-важните сегменти.

86
продукти

Josera

JOSERA - немският експерт в първокласни храни за домашни любимци с над 75 годишен опит.

Здравето на вашия любимец, неустоимия вкус и висока усвояемост са приоритет в разработването на нашите Super Premium храна за кучета и котки. Широката и специализирана гама от продукти отговаря на най-високият стандарт в областта на сухи храни за нашите четирикраки любимци в над петдесет държави по света.

Разработване на продуктите - само най-доброто за Вашия любимец.

Висококачествената храна за домашни любимци не само трябва да е вкусна на Вашия четириног приятел, но и да е с изключителна поносимост и да отговаря на неговите индивидуални нужди. Ето защо висококачественият състав на нашите продукти се разработва съвместно от екип от диетолози, научни експерти и специалисти от практиката, следвайки най-новите открития. Нашите експерти са винаги в крак с времето и при разработването на нашите формули следват най-новите научни открития на признати диетолози в сферата на премиум храненето на животни.

Семейната компания JOSERA действа във Ваш интерес по отношение на здравословното хранене, устойчивите и икономични действия, както и за едно изпитано управление на качеството. Можете да разчитате на нас!

59
продукти

Tundra

Храната TUNDRA за кучета и котки предлага един балансиран подход към храненето на домашните любимци.

Помогнете на вашето куче или котка да процъфтява със силата на богатите на протеинови рецепти, които осигуряват първокласна суха храна. Кучетата и котките са месоядни, така че се нуждаят от биологично подходяща диета, богата и разнообразна на цели животински съставки.

Диетата на Tundra осигурява на вашия домашен любимец подхранващия протеин и хранителни вещества, от които се нуждае, от пресни съставки като патица, риба или еленско месо. С 85% качествени животински съставки, тази диета е решението за едно висококачествено хранене на вашия любимец.

26
продукти

Biokat's

Повече от 30 години Biokat’s е синоним на първокласна котешка тоалетна и усещане за чист комфорт. Превъзходната хигиена и дълбокото усещане за благополучие са двата централни елемента на нашето позициониране. В края на краищата, Biokat's съчетава две важни изисквания за хармонична връзка между собствениците и котките: 100% чиста котешка тоалетна без мирис за хората, благодарение на свойствата на постелята за бързо абсорбиране на миризмата, слепване и прекрасно усещане за чистота и комфорт за котките.

В допълнение към неароматизираната котешка тоалетна, Biokat’s се предлага и в ароматизирани разновидности от нашия уникален свят на аромати.

Освен това Biokat's е „Произведено в Германия“, което означава, че е нарицателно за немско качество. Приложихме наградена концепция за устойчивост за производството на нашата котешка тоалетна, тъй като се грижим както за благосъстоянието на нашите котешки приятели, така и за благосъстоянието на околната среда.

4
продукти

Monge - Gemon

Групата Monge е най-големият италиански производител на храни за котки и кучета.

Заводът за храни за домашни любимци в Monasterolo di Savigliano, в италианската провинция Cuneo, разполага с всички отдели: производство, качествен контрол, научноизследователска и развойна дейност, логистика, маркетинг и централни офиси. Eкипът от 225 професионалисти в производство и маркетинг и 120 търговски представители осигуряват най-висок стандарт на обслужване всяка година. Това, което се е превърнало в компания, е изключително доказателство за визията на семейство Монж и за упоритата работа на всички в компанията.

Най-модерната система за суха храна за домашни любимци в Европа.

Monge Group си поставя задачата да гарантира здравословното хранене на котките и кучетата с продукти, които отговарят на всяко изискване за хранене.

Тъй като през 2013 г. бе открита новата система за сухи храни за домашни любимци, производството на сухи храни достигна нови висоти за качество и хранителни стандарти.

Всички производствени  процеси се се осъществяват в завода на MONGE в Monasterolo di Savigliano, от избора на суровини до производството и опаковката на продуктите.

Истинска революция за домашни любимци в Италия!

106
продукти

Applaws

Нашата история.

Когато няколко приятели се срещнали на вечеря през 2006 г., едва ли подозирали, че разговорът за храненето на техните домашни любимци ще бъде началото на едно невероятно пътешествие.

Двама приятели на име Роджър и техният приятел Джон се чувствали недоволни от качеството на продуктите, които намирали за своите любими домашни любимци. Те имали едно желание: храна за домашни любимци, направена от първокласни парчета месо, без консерванти, на които просто да се доверят.

Подхранвани от споделената страст към техните домашни любимци, приятелите потърсили някой, който може да вдъхне живот на тяхната визия за храна за домашни любимци. Така тези мъже се озовали на гости при доставчици на храна за хора и тук намерили своя отговор. Храна, направена от най-добрите съставки с етичен произход. Храна, с която биха се гордели да нахранят своите домашни любимци и дори с удоволствие да ядат самите те.

Така се родила и първокласната храна Applaws.

Applaws е нещо повече от марка, това е водещо убеждение, което ни накара да революционизираме начина, по който хората хранят своите домашни любимци в над 50 страни по света.

Виждайки как домашните любимци процъфтяват, виждайки очите им да блестят, виждайки ги да са най-добрите – това е щастие за нас. Това е мястото, откъдето започнахме и това е, за което живеем всеки ден.

33
продукти

Alpha Spirit

Философия на Alpha Spirit.

Ние в Alpha spirit се ангажираме с благосъстоянието и естественото хранене на кучетата и котките. От самото начало сме избрали да им предложим балансирана и оптимална естествена диета, възможно най-близка до това, на което са се наслаждавали в дивата природа и за което са предназначени техните организми.

От 1920 г., ние развиваме семеен бизнес – производство в сектора на висок клас храна от животински произход за човешка консумация. Последните 20 години, са посветени на нашите приятели – на кучета и котки.
20 годишния опит на пазара и страстната ни отдаденост на нашата работа ни помогна да създадем уникални продукти с всички хранителни вещества, от които се вашия домашен любимец се нуждае.

Вашето куче или котка ще усети разликата в храната на Alpha Spirit. А вие, като техен стопанин, ще забележите, че домашния ви любимец е щастлив, добре нахранен, пълен с енергия и махаща от радост опашка!

27
продукти

Natural Greatness

Natural Greatness е много повече от марка храна за котки и кучета, това е естествена и природна програма за хранене. Любовта ни към животните ни накара да изследваме хранителните навици на вълците и рисовете – преките предшественици на кучетата и котките, с идеята да направим нашите рецепти гарантирано 100% натурални.

Подбираме най-подходящите протеинови източници от природата, добавяме плодове и зеленчуци в коминация с естествени витамини и минерали. Всяка една съставка е внимателно избрана, за да допълни и балансира изцяло естественото хранене в подкрепа на тялото на любимците ни.

ЗДРАВЕТО Е НА ПЪРВО МЯСТО.

От раждането, чак до старостта, храната е най-важния фактор, определящ не просто продължителността на живота, но и неговото качество. С диетата любимците ни получават всичко, от което се нуждаят, от енергията необходима за всекидневните им занимания, до разнообразни хранителни вещества изграждащи тъканите и подържащи жизнените процеси в тялото им.

 

icon-1icon-4icon-5icon-6

 

Изключително вкусни и лесно усвоими рецепти, благодарение на високото съдържание на прясно месо и пълноценни белтъчини. Нашите диети се грижат за здравето отвътре и красотата отвън.

Не използваме зърнени храни, лактоза, глутен, консерванти, подобрители на вкуса или оцветители. Така свеждаме до минимум риска от развитие на алергии, храносмилателни или кожни проблеми. Предлагайки първокласна храна използваме само продукти, одобрени за човешка консумация. Прясно месо и без никакви генно модифицирани съставки.

Нашите продукти са 100% придобити по хуманен начин, под контрола на експерти – ветеринарни лекари и диетолози. Диетите ни съдържат натурални антиоксиданти, извлечени от свежи плодове и зеленчуци. Използваме само естествени консерванти като розмарин, витамин Ц и витамин Е. Глюкозамин и хондроитин – важни за подържане подвижността на ставите, сега и в бъдеще.

 
 
22
продукти

Imperial Food

Imperial Food е създадена в Парма, в сърцето на италианската кухня. Вече 30 години и до днес Imperial Food е позната сред европейските любители и развъдчици на кучета като синоним на изключително качество.

Imperial Food е избрана от водещи професионалисти (развъдчици, треньори, дресьори, ...) сред италианските и европейските кучешки среди, способни да ценят ден след ден, изключителното качество и безспорната съвършенност на нашите продукти.

Нашата мисия.

Да предоставим на нашите най-добри приятели дълъг, здрав и щастлив живот, в съответствие с тяхната естествена хармония.

Да допринесем за развитието на тяхната индивидуалност и потенциални възможности в игрите, работата и приятелството.

Да направим нашия космат приятел спътник за цял живот.

6
продукти

Inaba Foods

Марката INABA се корени в семейна традиция за доставяне на най-добрите съставки и продукти на нашите клиенти.

През 1805 г. г-н Йошизо Инаба започва своя бизнес в Япония, събирайки прясна риба тон от морето и осигурявайки висококачествена храна на семейства в цяла Япония. Надграждайки това наследство от събирането на морски дарове, INABA Foods се разклонява на пазара на храни за домашни любимци през 1958 г., а през 1989 г. се ражда марката INABA.

Нашата компания продължава да процъфтява през 21-ви век като най-популярната марка първокласни котешки храни и лакомства в Япония, а сега продуктите на INABA са налични в целия свят.

Семейството на INABA се ангажира да предостави на стопаните на домашни любимци здравословни възможности за техните любими котки и кучета. Нашите лакомства са нискокалорични, без зърнени храни и приготвени без консерванти или изкуствени оцветители. Нашето месо се добива от пилета, отглеждани във ферми в строго контролирана среда, докато нашата дълбоководна риба тон се събира на устойчива основа и е сертифицирана.

Всеки продукт на INABA е внимателно произведен в нашите собствени най-съвременни, регистрирани от FDA съоръжения. Това означава, че ние следваме същите процедури за осигуряване на качеството като тези на фабрика за производство на храни за хора в САЩ. Нашите опаковъчни материали също имат специални свойства за блокиране на кислорода, за да предпазят здравето на вашия любимец! Ние знаем, че вашите котки или кучета са важни членове на семейството и Inaba Foods се гордее с факта, че осигурява възхитително вкусни и здравословни лакомства, които правят щастливи както домашните любимци, така и техните стопани.

34
продукти

Inodorina

Inodorina е марка, специализирана в грижата и хигиената на домашните любимци и гаранция за качество.

Колко време прекарвате с вашето куче или котка? Вярваме, че те са членове на семейството, с които можем да прекараме всеки един момент от деня. С вашия домашен любимец можете да играете, да подремвате, да гледате сериал на дивана и дори да работите. Колкото повече споделяте, толкова по-силна става връзката.

Факт е, че много хора се отказват да прекарват повече време с домашния си любимец, защото се притесняват за хигиената. Може би нямат толкова много желание или време, което да посветят на правилното почистване. Е, всъщност може да бъде доста досадно. Точно тази идея ни вдъхнови да търсим решения, които могат да направят времето за хигиена по-ефективно, но и забавно, бързо и издръжливо.

Нашите кърпички, шампоани и спрейове използват специалната формула на Inodorina: деликатен почистващ препарат - първо премахва миризмата и мръсотията и след това освобождава дълготраен защитен парфюм. С едно минаване.

Inodorina. Споделяйте всеки момент без притеснение.

38
продукти

Ambrosia

Храна за домашни любимци Ambrosia е холистична, хипоалергенна, беззърнена храна за кучета и котки. Богата е на Омега-3 и Омега-6 мазнини и антиоксиданти, подходяща за всички породи кучета и котки.

Суровините, от които се произвежда са Human Grade, сертифицирани за човешка консумация.

Нашата продуктова гама е специално обслужвана за всички възрасти и размери на кучета и котки. От кученца и котенца до възрастни и малки породи до големи породи, като се вземат предвид техните специфични хранителни нужди.

AMBROSIA е ултра-премиум храна за домашни любимци, която е получила сертификат „VET APPROVED“ от Френската ветеринарна асоциация.

22
продукти

JR Farm

Историята на JR FARM датира от 18-ти век. Точно толкова време семейство Рюизингер се занимава със земеделие в "Wünschbauernhof". Благодарение на ежедневното общуване с животните, те разбрат, че на пазара има само ограничено предлагане на подходящи за вида храни за домашни любимци.
През 1990 г., в допълнение към конвенционалното земеделие, започват да произвеждат храна за домашни любимци под името "JR FARM" във фермата. Пълен успех за първите артикули от собствено отглеждане!
Като пионер в храненето без зърно, още през 2009 г. пускат на пазара пълна гама пълноценни фуражи за малки животни с линията "JR Grainless". Качеството е техен основен приоритет, поради което още през 2006 г. се сертифицират по ISO:9001 и HACCP.
Сгушени сред полета и ливади, помещенията на компанията JR FARM се намират в идиличния Песенбургхайм в Бавария.

0
продукти