Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Размер куче

Цена

3лв. - 219лв.

Вкус

Специфични нужди

Начало Марки

Natural & Delicious by Farmina

Филтри
Natural & Delicious by Farmina

Natural & Delicious by Farmina

Новата и иновативна линия сухи храни за кучета и котки, на марката Farmina, Natural and Delicious (N & D), е базирана на 6 ключови принципа при храненето с месо:

  1. Високо протеинови източници от прясно висококачествено месо.
  2. Витамини и минерали в чисто съотношение от пресни висококачествени плодове и зеленчуци.
  3. Лечебни растения със специфични качества целящи определени ефекти.
  4. По-лесно усвоими животински мазнини.
  5. По-малко въглехидрати с минимални размери.
  6. Без зърнено съдържание.

Затова хранителният баланс е реализиран в проста, ефективна пропорция: 70% първокачествени животински съставки. 30% плодове, зеленчуци и минерали. 0% зърна.

Natural & Delicious by Farmina е италиански продукт, измислен и разработен да бъде естествено подходящ за метаболизма и вкуса на кучетата и котките.

Системата „Vacuum Coater” гарантира перфектното вкарване на мазнини в гранулите. Системата „Twin screw extrusion” гарантира по-доброто желатиране на нишестето и по-добра смилаемост. „Точно на време” гарантира абсолютната свежест на продукта, тъй като отсъстват депозити и запаси.

Съвет за храненето:

Новата линия Natural and Delicious е създадена да бъде най-подходящата храна, за да предпази здравето и да подобри състоянието на нашите животни. При деликатното преминаване от традиционния начин на хранене към този на ND е желателно да се смесва малко количество от новата храна с предходната, за да се улесни плавното преминаване към новия начин на хранене.

Бързо ще разберете, как нашите продукти ще се оценят от вашите домашни любимци, защото те са по-леки, по-апетитни, по-здравословни и по-„Естествени и Вкусни”!

144

продукти

Продукти

Страница 1 от 12
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»