Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Размер куче

Цена

26лв. - 52лв.

Вкус

Специфични нужди

Начало Марки

Dermoscent

Филтри
Dermoscent

Dermoscent

Иновативна дерматологично-козметична грижа за домашни любимци.

Laboratoire de Dermo-Cosmetique Animale (LDCA) е първата специализирана лаборатория за дерматологична грижа за животните, разработила широка гама от качествени и ефикасни продукти със 100% натурални съставки, внимателно подбрани по отношение на ефикасността им за подобряване на здравето на кожата и красотата на козината. Продуктите се прилагат изключително лесно и удобно. 

2003 г. - Първият дермо-козметичен спот-он продукт с несравнима формула. 2006 г. - Първи почистващ препарат без изплакване. 2010 г. -  Първи слънцезащитен крем с висока защита, специално формулиран за животни. 2018 г. - Първи режим за грижа за кожата на възрастни животни.

Нашият процес на развитие:

Научен мониторинг и пазарни проучвания.

Строг подбор от естествени съставки според научни доказателства (библиографии).

ИНОВАТИВНА ФОРМУЛАЦИЯ от експерти в козметиката, фитотерапията, ароматерапията и фармакологията. Иновативна формула от специалисти по козметика, фитотерапия, ароматерапия и фармакология.

Научни оценки на всеки продукт, тестове за ефикасност и ветеринарни изследвания. Съответствие с ISO 22716 и ISO 22000 стандарти за добри производствени практики и за безопасност на храните.

Строг контрол на качеството по цялата производствена верига, от суровините до всеки готов продукт.

11

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»