Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Размер куче

Цена

1лв. - 30лв.

Вкус

Специфични нужди

Начало Марки

Gimborn

Филтри
Gimborn

Gimborn

Gimborn: Нашата цел е хармоничен съвместен живот между човека и животното.

От GimCat, Biokat’s и GimDog развихме и продължаваме да налагаме три изключително силни марки. И продължаваме да вървим напред като:

• използваме достиженията на науката и техниката.

• непрекъснато оптимизираме продуктите.

• ангажираме всички целеви групи в политиката на предприятието.

Качество, което задължава още от 1855 година! През 1855 аптекарят Хайнрих фон Гимборн основал малка фармацевтична фабрика в Еммерих на Рейн. Неговите продукти се наложили бързо като маркови стоки и това форсирало развитието на предприятието. Едва 100 години по-късно Гимборн се превърнал в Гимборн - специалистът на домашните любимци. След поемането на лицензираната марка „Ipevet“ се появили и марките Gimdog - за кучета, Gimpet - за котки и Gimborn - гризачи. През 80-те години последвало създаването на марката за котешки тоалетни - Biokat’s.

Историческата сила на предприятието са технологично иновативните продукти. Те се създават и произвеждат предимно в Емерих, Германия. Така, при съвместна работа между университетите и ветеринарната медицина, възникнало първото безлактозно мляко за котки. Гимборн се числи към пионерите и с добавянето на витамини и минерали в снаксовете за четириногите ни приятели.

Днес продуктите на Гимборн се разпространяват в повече от 40 страни като първокласни продукти за домашни любимци. В немските специализирани магазини Гимборн е лидер в много от най-важните сегменти.

86

продукти

Продукти

Страница 1 от 8
«1 2 3 4 5 6 7 8»