Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Размер куче

Цена

1лв. - 32лв.

Вкус

Специфични нужди

Начало Марки

Vitakraft

Филтри
Vitakraft

Vitakraft

Страст и съпричастност към домашното животно.

Онова, което започнало като дребна търговия преди повече от 180 години близо до Бремен, в Хайлигенроде, се развило до един от най-успешните концерни в бранша за храни за домашни любимци.

Както тогава, така и днес, основната линия на предприемаческата философия на предприятието е "От обич". Повече от 2000 служители на компанията по целия свят се грижат за това дневно да могат да бъдат произвеждани около 1,2 милиона висок клас продукти с марката Vitakraft®. За дълъг и здравословен живот на вашите домашни любимци.

Имиджът на Витакрафт като разработчик на качествени продукти, се гради на основата на съблюдаването на критериите на многообразни условия на живот. Респ. на опитите на компанията да доближи произвежданите храни възможно най-много до онези, които се явяват естествени за нормалната среда на обитание на любимеца ни. Спазвайки най-новите научни достижения и мениджмънт на качеството, опрян на добрите производствени практики HACCP. Vitakraft произвежда иновативни и съобразени с нуждите стоки и асортименти, които са специфично ориентирани към съответната категория животни.

Милиони стопани могат да бъдат уверени, че винаги ще получат най-доброто за техните домашни любимци - за един живот в отлично здраве и с голяма продължителност.

153

продукти

Продукти

Страница 1 от 13
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»