Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Размер куче

Цена

2лв. - 79лв.

Вкус

Специфични нужди

Начало Марки

Inaba Foods

Филтри
Inaba Foods

Inaba Foods

Марката INABA се корени в семейна традиция за доставяне на най-добрите съставки и продукти на нашите клиенти.

През 1805 г. г-н Йошизо Инаба започва своя бизнес в Япония, събирайки прясна риба тон от морето и осигурявайки висококачествена храна на семейства в цяла Япония. Надграждайки това наследство от събирането на морски дарове, INABA Foods се разклонява на пазара на храни за домашни любимци през 1958 г., а през 1989 г. се ражда марката INABA.

Нашата компания продължава да процъфтява през 21-ви век като най-популярната марка първокласни котешки храни и лакомства в Япония, а сега продуктите на INABA са налични в целия свят.

Семейството на INABA се ангажира да предостави на стопаните на домашни любимци здравословни възможности за техните любими котки и кучета. Нашите лакомства са нискокалорични, без зърнени храни и приготвени без консерванти или изкуствени оцветители. Нашето месо се добива от пилета, отглеждани във ферми в строго контролирана среда, докато нашата дълбоководна риба тон се събира на устойчива основа и е сертифицирана.

Всеки продукт на INABA е внимателно произведен в нашите собствени най-съвременни, регистрирани от FDA съоръжения. Това означава, че ние следваме същите процедури за осигуряване на качеството като тези на фабрика за производство на храни за хора в САЩ. Нашите опаковъчни материали също имат специални свойства за блокиране на кислорода, за да предпазят здравето на вашия любимец! Ние знаем, че вашите котки или кучета са важни членове на семейството и Inaba Foods се гордее с факта, че осигурява възхитително вкусни и здравословни лакомства, които правят щастливи както домашните любимци, така и техните стопани.

34

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»