Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Размер куче

Цена

6лв. - 270лв.

Вкус

Специфични нужди

Начало Марки

Natural Greatness

Филтри
Natural Greatness

Natural Greatness

Natural Greatness е много повече от марка храна за котки и кучета, това е естествена и природна програма за хранене. Любовта ни към животните ни накара да изследваме хранителните навици на вълците и рисовете – преките предшественици на кучетата и котките, с идеята да направим нашите рецепти гарантирано 100% натурални.

Подбираме най-подходящите протеинови източници от природата, добавяме плодове и зеленчуци в коминация с естествени витамини и минерали. Всяка една съставка е внимателно избрана, за да допълни и балансира изцяло естественото хранене в подкрепа на тялото на любимците ни.

ЗДРАВЕТО Е НА ПЪРВО МЯСТО.

От раждането, чак до старостта, храната е най-важния фактор, определящ не просто продължителността на живота, но и неговото качество. С диетата любимците ни получават всичко, от което се нуждаят, от енергията необходима за всекидневните им занимания, до разнообразни хранителни вещества изграждащи тъканите и подържащи жизнените процеси в тялото им.

 

icon-1icon-4icon-5icon-6

 

Изключително вкусни и лесно усвоими рецепти, благодарение на високото съдържание на прясно месо и пълноценни белтъчини. Нашите диети се грижат за здравето отвътре и красотата отвън.

Не използваме зърнени храни, лактоза, глутен, консерванти, подобрители на вкуса или оцветители. Така свеждаме до минимум риска от развитие на алергии, храносмилателни или кожни проблеми. Предлагайки първокласна храна използваме само продукти, одобрени за човешка консумация. Прясно месо и без никакви генно модифицирани съставки.

Нашите продукти са 100% придобити по хуманен начин, под контрола на експерти – ветеринарни лекари и диетолози. Диетите ни съдържат натурални антиоксиданти, извлечени от свежи плодове и зеленчуци. Използваме само естествени консерванти като розмарин, витамин Ц и витамин Е. Глюкозамин и хондроитин – важни за подържане подвижността на ставите, сега и в бъдеще.

 
 

22

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»