Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Размер куче

Цена

14лв. - 205лв.

Вкус

Специфични нужди

Начало Марки

Applaws

Филтри
Applaws

Applaws

Нашата история.

Когато няколко приятели се срещнали на вечеря през 2006 г., едва ли подозирали, че разговорът за храненето на техните домашни любимци ще бъде началото на едно невероятно пътешествие.

Двама приятели на име Роджър и техният приятел Джон се чувствали недоволни от качеството на продуктите, които намирали за своите любими домашни любимци. Те имали едно желание: храна за домашни любимци, направена от първокласни парчета месо, без консерванти, на които просто да се доверят.

Подхранвани от споделената страст към техните домашни любимци, приятелите потърсили някой, който може да вдъхне живот на тяхната визия за храна за домашни любимци. Така тези мъже се озовали на гости при доставчици на храна за хора и тук намерили своя отговор. Храна, направена от най-добрите съставки с етичен произход. Храна, с която биха се гордели да нахранят своите домашни любимци и дори с удоволствие да ядат самите те.

Така се родила и първокласната храна Applaws.

Applaws е нещо повече от марка, това е водещо убеждение, което ни накара да революционизираме начина, по който хората хранят своите домашни любимци в над 50 страни по света.

Виждайки как домашните любимци процъфтяват, виждайки очите им да блестят, виждайки ги да са най-добрите – това е щастие за нас. Това е мястото, откъдето започнахме и това е, за което живеем всеки ден.

33

продукти

Продукти

Страница 1 от 3
«1 2 3»