Онлайн зоомагазин за храни и аксесоари за вашите домашни любимци!
Начало Марки

Cavalor by Versele laga

Филтри
Cavalor by Versele laga

Cavalor by Versele laga

Когато резултатът има значение… Вие разчитате на нашите познания.

Cavalor разработва диетични добавки и продукти за грижа за коне с помощта на екип от специалисти. В допълнение, Cavalor се стреми да поддържа своите иновативни продукти с провеждането на фундаментални научни и практически проучвания. Чрез този комбиниран метод на работа през годините Cavalor е натрупал цяло богатство от практически и технически знания, които му позволяват да разработва висок клас продукти, които наистина работят.

В тази връзка съвсем основателно е и мотото на Cavalor, че: „Когато резултатът има значение, Вие разчитате на нашите познания“!

Богатият асортимент от продукти на Cavalor отразява нуждите на конната общност и в частност нуждите на отделния кон. Cavalor означава висококачествени продукти, които могат да се използват безопасно и съобразно правилата на FEI /Международната федерация по конни спортове/ и Jockey Club.

Дълги години Cavalor предоставя знания и продукти на шампиони от всеки бранш на конните спортове, включително Олимпийски и Световни шампиони. За да станеш шампион се изисква търпение, тренировки и правилна подкрепа. Тази подкрепа те намериха от Cavalor по отношение на храна и грижата за техните коне.

Cavalor е придобил много практически опит благодарение на високите изисквания на подкрепяните шампиони, а след това е направил целият този опит достъпен за своите клиенти.

10

продукти