Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Размер куче

Цена

10лв. - 200лв.

Вкус

Специфични нужди

Начало Марки

Josera

Филтри
Josera

Josera

JOSERA - немският експерт в първокласни храни за домашни любимци с над 75 годишен опит.

Здравето на вашия любимец, неустоимия вкус и висока усвояемост са приоритет в разработването на нашите Super Premium храна за кучета и котки. Широката и специализирана гама от продукти отговаря на най-високият стандарт в областта на сухи храни за нашите четирикраки любимци в над петдесет държави по света.

Разработване на продуктите - само най-доброто за Вашия любимец.

Висококачествената храна за домашни любимци не само трябва да е вкусна на Вашия четириног приятел, но и да е с изключителна поносимост и да отговаря на неговите индивидуални нужди. Ето защо висококачественият състав на нашите продукти се разработва съвместно от екип от диетолози, научни експерти и специалисти от практиката, следвайки най-новите открития. Нашите експерти са винаги в крак с времето и при разработването на нашите формули следват най-новите научни открития на признати диетолози в сферата на премиум храненето на животни.

Семейната компания JOSERA действа във Ваш интерес по отношение на здравословното хранене, устойчивите и икономични действия, както и за едно изпитано управление на качеството. Можете да разчитате на нас!

59

продукти

Продукти

Страница 1 от 5
«1 2 3 4 5»